Objectiu del Blog

"El poble que guarda sa llengua i sa cultura tindrà la clau de la seua llibertat. Qui no les guarde mamprén el camí cap a la esclavitut." J.J. Rousseau


.

martes, 10 de mayo de 2011

ETA A LES ELECCIONS

Bildu legalisat, atra vegada ETA estarà en les eleccions, com si foren un grup democràtic... Pero lo pijor és que ni tan sols intenten pareixer democràtics no, hui mateix un membre històric d'ETA ha eixit de la pressó i lo primer que ha fet... Propaganda de Bildu, clar que sí! En dos collons!
Dona tristea vore com, en la falsa democràcia en la que vivim, la independència de poders no existix, els magistrats del TC són elegits pels polítics!! Com voleu que existixca independència de poders? Vivim en un pais en el qual la classe política té massa poder, pot arribar fins al TC i incidir en ells. Una vergonya... yo crec que este pais encara no s'ha donat conte de que vivim en una democràcia inmadura, que a penes té anys. No tot és tan democràtic com pareix, encara existixen antigues costums com furtar, manipular, enganyar, vendre's al millor postor... No vos enganyeu, de democràcia no tenim res, solament tenim a un grapat de vividors que chuplen del pot, sense fer res i ademés se descollonen en la nostra cara. Ya esta bé. Democràcia vol dir que el poble té que governar i yo sols veig a politics que prenen decisions en contra del poble. No sé vosatros pero yo, per lo manco, no vullc que facen eixes coses en el meu vot.

2 comentarios:

Ricardo Miñana dijo...

Para que veas la clase de justicia que hay en España.
feliz semana.

llunablava dijo...

Sí, es lo que tenim... Pero ya cauran ya...
Igualment!