Objectiu del Blog

"El poble que guarda sa llengua i sa cultura tindrà la clau de la seua llibertat. Qui no les guarde mamprén el camí cap a la esclavitut." J.J. Rousseau


.

domingo, 13 de mayo de 2012

Semana del Llibre Valencià

La RACV celebra un any més la Semana del Llibre Valencià. Una semana en la que la programació d’actes gira al voltant de la figura del llibre, i en la que la AELLVA participa, com ve sent tradicional, de forma activa.Dia 14 de maig, dilluns
En la RACV (carrer Avellanes, 26, Valéncia C.), a les 12:00 h.- Apertura i Declaració de PORTES OBERTES. Fira de Llibre Antic i Actual, en llibres agotats, i alguns històrics, a preus molt assequibles. Exposició de les obres facsimilars històriques de Vicent Garcia Editors, les quals també estaran a la venda.
En la AELLVA (carrer de Dalt, 64, Valéncia C.), a les 19:45 h.- Tertúlia-taller de prosa del més de maig, en Antoni Ruiz Negre i Òscar Rueda

Dia 15 de maig, dimarts
En la RACV, a les 19:30 h.- Conferència de l'Acadèmic i impressor Ricart Vicent Museros sobre L’IMPRENTA: EL COMERÇ DEL LLIBRE I LA VENDA DEL CONEIXIMENT.

Dia 16 de maig, dimecres

En la RACV, a les 19:30 h.- Presentació de llibres. La lliteratura en llengua valenciana oferix les últimes produccions per mig de la AELLVA i Edicions Mosseguello:
  • Apunts lliteraris sobre pintura valenciana - V.V. A.A.
  • Indigneu-vos (de Stéphane Hessel) traduït al valencià
  • Bouba - Josep Albert Aymemir
  • L'acompanyant del bany - Llúcia Gonzàlez

Dia 17 de maig, dijous

En la RACV, a les 19:30 h.- XIX RECITALS POÈTICS de la AELLVA, Primavera d'Estiu 2012. Enguany i degut al bon sabor que deixà l’any passat l’experiència, realisarem la segona edició de Seguint el rastre d’un llibre.
Seran llectors:
Josep Albert Aymemir. Inspirat en L'Illada, Homer
Vicent Ramon Calatayud. Inspirat en Fàbules. Samaniego
Roser Lacruz . Inspirada en Ofici de Paraules. Anfós Ramon
Rafael Melià. Inspirat en El Diari de Noa. Nicolau Park
Ernest Olmos. Inspirat en Sònnica la cortesana. V. Blasco Ibáñez
Emili Ridocci. Inspirat en L'Obra de Miquel Adlert.
Vicent Lluís Simó Santonja. Inspirat en Prometeu alliberat. Schiller
A continuació: presentació del poemari Bucòliques ¿? de Vicent Ll. Simó Santonja.

Tots els actes tindran lloc en la sèu de la RACV (carrer Avellanes, 26. Ciutat de Valéncia) excepte la tertúlia del dilluns, que tindrà lloc en la sèu de la AELLVA (carrer de Dalt, 64. Ciutat de Valéncia)

Font: http://www.aellva.org/content/semana-del-llibre-valenci%C3%A0-1

No hay comentarios: