Objectiu del Blog

"El poble que guarda sa llengua i sa cultura tindrà la clau de la seua llibertat. Qui no les guarde mamprén el camí cap a la esclavitut." J.J. Rousseau


.

jueves, 2 de junio de 2011

La meua terra (Poema)


A continuació un poema fet per mi, ya porta uns messos fet i ara que no tinc temps per a escriure massa en el blog he decidit penjar-lo. Espere que vos agrade:

La meua terra
La meua terra és molt estranya

i és que les seues gents no saben si són d'ací o d'allà
ni quina llengua parlen

Poble de llauradors

terra de cavallers

antic Regne oblidat
pels que viuen en ell


Una pàtria sense presència
un poble sense veu
qué t'ha passat Valéncia?

Ya no lluites pel que és teu


Qué fon de la mar blavosa?
qué del cim de la montanya?
ara tinc la memòria borrosa

i el teu silenci m'abraça


Ves en conte valencià

ves en cura valenciana

tenim un poble de meninfots

i una història oblidada.


2 comentarios:

Vicent dijo...

per a ser blavero no està malament

llunablava dijo...

Perdona per tardar tant en publicar el comentari, no he tingut temps de moderar el blog.
Que yo defenga que el valencià, la cultura valenciana, l'història valenciana i les tradicions valencianes són això, valencianes i no catalanes no vol dir que siga un no sé qué.
Soc valencianiste (o blavero com dius tu) i vullc la meua terra, mai dubtes això, sempre li procuraré lo millor. Encara espere el dia en que (ya que dieu mosatros som uns "faixistas" i que sou vosatros els de ment "oberta")vos doneu conte que som patriotes valencians, que estem ací per a defendre la nostra terra tant de castella com de catalunya i que no mos venem a ningú. Podeu estar en desacort en mosatros i ser els nostre rivals, pero per favor, per lo manco reconegau qui som realment sense difamar.

M'alegre de que t'haja agradat, tinguerem un segle d'Or de les lletres valencianes i eixa época en contrast en esta és la que dona lloc ad este poema, que crec que reflectix be la situació valenciana, tant front a la castelanisació com front a la catalanisació.

Un abraç i vixca la pàtria valenciana!